BIJ BODEGAS

Trek er op uit en bezoek één of meerdere bodega's

Ervaar de adembenemende omgeving waarin de bodega’s in de provincie Malaga zijn gelegen. Wandel door de  wijngaarden, geniet van de zachte zon op je gezicht en bewonder het panoramische uitzicht op de glooiende heuvels en de Middellandse Zee.

Ontdek de ambacht van wijnmaken. Proef de wijnen van toegewijde wijnmakers. Ze delen hun geheimen over het telen van de beste druiven en het creëren van wijn met karakter en finesse.

Een fantastische middag in de Montes de Malaga

Onze gasten kiezen vooral voor dit dagvullende  programma dat je brengt naar twee bodega’s gelegen in het vlakbij gelegen ongerepte natuurpark Montes de Malaga.  Over een slingerende bergweg ga je eerst naar de oudste bodega van Malaga, Antiqua Casa de Guardia. Op de proeflijst staan de meest klassieke wijnen waaronder de beroemde Pajarete. Die mogen op een wijnproeverij Malaga niet ontbreken.

Vervolgens gaan we naar de kleine boutique bodega Puerto del Leon met spectaculaire wijngaarden op 900 meter hoogte.  We proeven de wijnen van Paco maar ook nog een aantal wijnen van andere gerenommeerde bodega’s. Zo krijg je een uitstekend beeld van wat de wijnwereld in Malaga heeft te bieden wat betreft moderne en klassieke wijnen. De knabbel ontbreekt vanzelfsprekend niet.

0

1

2

3

4