OP ONZE LOKATIE

Wijnliefhebbers ja, wijnsnobs allerminst

Stap binnen in de betoverende wereld van wijnen uit Malaga, waar wijngaarden baden in zonlicht en traditie en innovatie samenkomen voor een onvergetelijke wijnproeverij.

Onze wijnproeverij Malaga is niet zomaar een proeverij. We presenteren met trots zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen uit de regio die allemaal een verhaal vertellen.  Van de prachtige tradities van oude wijnhuizen tot de frisse en gedurfde experimenten van hedendaagse wijnmakers.

En wat is een goede wijn zonder heerlijk eten? Onze selectie van lokale tapas, vers fruit en een zoete lekkernij is de perfecte aanvulling op de wijnen. Elk gerecht is met zorg gekozen om je smaakpapillen te verwennen.

Grijp je kans om de beste wijnen te ontdekken en onze unieke wijnproeverij Malaga te beleven.  Meld je aan voor de proeverij met open inschrijving die we elke zaterdagavond organiseren in ons proeflokaal.

Als je met minimaal zes personen komt overleggen we ook graag met je over een geschikte dag en tijdstip voor een privé wijnproeverij Malaga.

  • Prijs per persoon:  37,50 Euro, zeven wijnen en bijpassende tapa’s.
  • Lokatie;   Bar La Esquinita, Plaza de Camas 9 (plein achter de grote markt)
  • Tijdstip proeverij met open inschrijving:  Elke zaterdag om 19.00 uur.